BIOEMIX

Menu

BIOEMIX AKUPRESURA

Bioemix salon zdravlja i lepote se bavi pružanjem usluga iz oblasti zdravlja i lepote uz upotrebu Bio melem preprata, mix tehnika tretmana, bezbolno, neškodljivo uz odlične rezultate.
Bioemix tretman može biti osnovna i dodatna terapija kod mnogobrojnih oboljenja celog tela, a kod tela dobrog zdravlja očuvanje i relaksacija-regeneracija.

Sredstva koja se koriste su Bio porekla.

Tretman može biti opšti i parcijalni zavisno od potrebe i želje klijenta.

U zavisnosti o čemu se radi u određenim slučajevima je potrebna odgovarajuća lekaraska dokumentacija i saglasnost.

Salon zdravlja i lepote Bioemix u kom pružamo usluge se nalazi u Beogradu, u ulici Mirjevski venac br.: 12.

Rezervišete svoj termin putem telefona 062.353.720 ili 011.254.00.90

Radno vreme:
ponedeljak - subota: 09:00h - 20:00h
nedeljom ne radi

TRETMANI


Akupresura
Akupresurna masaža
Depilacija
Nega kose
Nega lica
Nega noktiju
Anti celulit tretman
Terapeutska masaža
Limfna drenaža

Pregled lekara specijaliste
Fizikalne procedure
Kinezoterapija
Terapija u kućnim uslovima

Akupresura

Akupresura

Akupresura nije isto što i akupunktura. Znači Akupresura je profesionalna masaža akupunkturnih tačaka.

U današnje vreme potrebe za brzim i efikasnim tretmanom koji će klijenta dovesti do željenog rezultata, pronašli smo najbolje što se može ponuditi na tržištu usluga masaža i energetskih terapija. To potvrđuje i iskustvo mnogih klijenta.

Akupresurna masaža uklanja bolove, stres i iscrpljenost. Opuštanjem muskulature vezane na kičmu indirektno oslobađa dislocirane pršljenove, potiče detoksikaciju i izmenu materija te odmah vraća energiju i polet.

Akupresura je drevna kineska tehnika koja se sastoji u presuri – pritiska prsta na tzv. aku – tačke. Ravnoteža životne energije unutar tela smatra se osnovom zdravlja, ne samo telesnog nego i psiho – emocionalnog. U našem telu postoji 14 glavnih energetskih tokova ili meridijana koji su povezani sa različitim organima i psiho-emocionalnim izražajima. Na svakom meridijanu nalaze se mnoge akupresurne ili akupunkturne tačke, čijim povezivanjem dobijamo meridijane. To su tačke ulaska i izlaska energije.


Naš salon pruža uslugu akupresure. Zakažite na vreme svoj termin.
Akupresura - Bioemix

Pored toga što olakšava bol, akupresura izvanredno pomaže i u ponovnom uspostavljanju ravnoteže tela, uklanjajući napetost i stres koji mu onemogućava normalno funkcionisanje i negativno deluje na imunitet. Ona omogućava telu da se prilagodi promenama u sredini u kojoj egzistira, pruža otpor bolesti. Upotrebljava se pri najrazličitijim tegobama, kao što su stres, glavobolje, bolovi u ramenom predelu i vratu, bolovi, alergije, menstruacijski bolovi, umor, nesanica, digestivne smetnje, mučnina i bolovi u leđima.

Neke osobe efekat akupresure osete već nakon jednog ili dva tretmana. Nekima je potrebno malo više da bi im telo reagovalo i da se osete pozitivni pomaci u duševnom, fizičkom i emocionalnom stanju.

Rizici akupresure su minimalni, pod slovom da se poštuju sve mere opreza. Postoje određene tačke koje se ne smeju pritiskati tokom trudnoće, niti se pritiskaju otvorene rane, proširene vene, tumori, upaljena ili inficirana koža, mesta nedavnog operacionog zahvata ili predeli u kojima se sumnja na prelom kosti.

 

.
Terapeutska masaža

Terapeutska masaža je skup manuelnih tehnika koje se koriste kako bi se muskulatura relaksirala i omogućilo telu da lakše dopremi kiseonik i nutrijente do zamorenih mišića. Upravo je to ono što nedostaje Vašem organizmu da se izbori sa negativnim uticajima modernog života.

Koje probleme rešava terapeutska masaža?

Uporan bol u leđima, vratu i ramenom pojasu posledica je silnih obaveza savremenog čoveka. Stres, smanjena fizička aktivnost, zamorni radni položaji i malo vremena za odmor ostavljaju velike posledice na organizam. Naše telo na ove spoljne uticaje reaguje povišenim mišićnim tonusom a to vremenom rezultira raznim bolnim stanjima. Rekreativno bavljenje sportom takođe može ostaviti svoj trag na Vašem telu. Sitne povrede mišića i zglobnih elemenata sastavni su deo bavljenja sportom i rezultiraju upalnim i bolnim stanjima.

Limfna drenaža

Limfna drenaža je najbrži, najzdraviji i najprijatniji način da rešite problem teških i otečenih nogu i da poboljšate limfnu i vensku cirkulaciju! Takođe, vrlo je efikasna i kao prateći tretman prilikom tretiranja regija zahvaćenih celulitom.

Limfna drenaža je potpuno bezopasna i veoma korisna, čak i u trudnoći!

Rezervišite termin

BIOEMIX
Mirjevski venac br.: 12
Beograd
011/254-00-90
062/353-720

Radno vreme:
ponedeljak - subota: 09:00h - 20:00h
nedeljom ne radi
INFORMACIJE I REZERVACIJE - BIOEMIX